Ingegjerd Bagøien Moe sopran

Ingegjerd Bagøien Moe

Ingegjerd Bagøien Moe har sin utdannelse fra Operahøgskolen og Barratt Dues musikkinstitutt.

Hun har gjort roller og konserter i både inn­og utland. Blant annet har hun gjort hovedrollen i Suor Angelica av Puccini i Spania og hatt en solokonsert både i Spania og i Marokko. I 2013 kom hun til semifinalen i Jacinto Guerrero internasjonale sangkonkurranse i Madrid.

Hun har også hatt flere solokonserter på Den norske opera og ballett, sunget rollen som moren i Piken med svovelstikkene av August Enna, rollen som Suor Angelica i en oppsetning av Suor Angelica i Gamle Aker kirke, og sunget rollen som Mimi i La Boheme under Oslo operafestival. Ingegjerd har vært solist med Romerike symfoniorkester ved flere anledninger, hatt solokonsert på Ringsakeroperaen og solokonsert under både Oslo Griegfestival og Kirsten Flagstad festival. Hun har også sunget hoved- og tittelrollen i La finta giardiniera av Mozart på scene 2 på Den norske opera og ballett.

På Operahøgskolen har hun sunget følgende roller: Blanche i Karmelittsøstrene av Poulenc, Madama Butterfly i Madama Butterfly av Puccini, Mimi i La Boheme av Puccini, Suor Angelica i Suor Angelica av Puccini og Sicle i L`Ormindo av Cavalli.