Adrian Angelioco

Mezzosopran
Image

Mezzosopranen Adrian Angelico (tidl. A.A. Voje) tilhører den nye generasjonens norske operasangere som arbeider både nasjonalt og internasjonalt med stor fremgang. Angelico debuterte ved Royal Opera House Covent Garden i juni 2014 i den utfordrende rollen som Marquise de Merteuil i Luca Francesconis moderne opera ”Quartett” og ble gjeninvitert året etter. Andre viktige debuter inkluderer rollen som Gudrun i ”Den 4. nattevakt” ved DNO&B og på Operafestivalen i Savonlinna og tittelrollen i «Carmen» i Trondheim.

Adrian har studert ved Royal College of Music i UK og mottok to priser ved Dronning Sonjas musikkonkurranse i 2009. Angelico har sunget tittelrollen i ”NORA – too late” i Kina og på Norges-turné, Cherubino i ”Figaros bryllup” på Den Nosrke Opera & Ballett og Flora i ”La traviata» på Covent Garden.

Fremtidige oppgaver er blant annet rollen som Komponisten i Nordnorsk opera og symfoniorkesters produksjon av ”Ariadne auf Naxos” og gjenoppførelser med Royal Opera Covent Gardens ”Quartett” i Frankrike og Italia i løpet av 2017.

 

 

 

Konserter