Image
Image
torsdag 23. september 2021
, kl 19:00

Oslo Operafestival LA TRAVIATA (utdrag)

Helt siden Verdis opera La traviata hadde urpremiere i 1853 har den vakt oppsikt bl.a. som skandale fordi en «fallen» kvinne for første gang ble portrettert på en scene. Det gikk ikke lang tid før den gripende historien om Violetta som må ofre seg og oppgi forholdet til Alfredo, som hun elsker høyere enn noen, ble en publikumsfavoritt. Den gripende kjærlighetshistorien og den vakre musikken i La traviata har gjort denne operaen til en av verdens mest oppførte – selv i dag.
I vår forkortede versjonen fokuserer vi på forholdet mellom Violetta og Alfredo og den strenge og moralistiske Giorgio Germont, Alfredos far, som for enhver pris vil unngå skandale og skam for seg selv og sin familie.

Kortversjon og regi: Einar Bjørge

Varighet ca. 1 time og 15 minutter uten pause.

Medvirkende

Violetta : Olivera Tičević
Alfredo: Andrius Bartkus
Giorgio Germont: Yngve Søberg
Klaver: Dorina Komani

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Vær snill å registrere samme navn på alle billettene.

Adresse

Sted: Oslo konserthus (Lille sal)
Munkedamsveien 14

Kart

Covid-19

Vi må be om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Det er påbudt å bruke antibac og viktig å holde avstand. Ellers følger vi til enhver tid alle restriksjoner og regler som gjelder.

 

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no