Bernt Ola Volungholen

Baryton
Image

Bernt Ola Volungholen kommer fra Stange på Hedmarken. Han studerer for tiden på Kunsthøgskolen i Oslo og Norges musikkhøgskole.  Her studerer han med Håkan Hagegård og Folke Bengtson som lærere. Bernt Ola har deltatt i Masterclasses og arbeidet med  med anerkjente sangere som blant annet: Elizabeth Norberg Schultz, Edgardas Montvidas, Barbro Marklund Petersône, Håvard Gimse og Helge Birkeland.

Han debuterte i Ringsakeroperaens oppsetning av Hoffmanns Eventyr i 2010 og har etter dette til tross for sin unge alder allerede flere innstuderte og fremførte roller, blant annet: Figaro (Le Nozze di Figaro), Grev Almaviva (Le Nozze di Figaro) Ben (Telephone), Belcore (Elizir d`amore). Han var med på urfremføringen av Henning Sommerros opera ”Querini” på Røst i Lofoten august 2012.

Bernt Ola har siden han begynte å synge deltatt under Kirsten Flagstadfestivalen på Hamar. Her har han blant annet fremført en miniutgave av Elskovsdrikken (Belcore) og Figaros Bryllup (Figaro). Han synger også kirkemusikk og har sunget blant annet Ein deutches requiem av Brahms og Forkledd Gud av Larsson. Han er også en aktiv operapub og konsertsanger.

Konserter