Rein Alexander

Baryton
Image

Sang og musikk stod sentralt i Rein Alexanders oppvekst og hans proffesjonelle karriere har vært en naturlig progresjon av hans alltid fulle hengivenhet til musikken.

Allerede som Sølvgutt i NRKs guttekor tok sangen ham rundt i hele Norge og verden over. I dag er han en skolert og selvlært, rutinert formidler og tolker av mange musikalske stilarter,- og som han selv sier, forsøker han hele tiden å utfordre seg selv noe han mener er nøkkelen til alltid å ville synge mer.

Norge, USA, Island, London, Italia og Sverige er steder han har kalt hjemme både som student og proffesjonell. Utmerkelsene ved skoler som Royal Academy of Music og The Reykjavik Academy of Singing and Vocal Arts, og ikke minst det norske folks klare tale i TV konkurransen Kjempesjansen 2003, har vært godt fundament for videre utvikling og dedikasjon.

Rein Alexander har sunget utallige konserter og gjort flere hundre opptredener for norsk næringsliv og private arrangører. Av sceniske roller nevnes Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Terje Vigen, Anton Fugger i Which Witch, m.fl. Han har solgt mer enn 100 000 album, og de nye albumene vil presenteres i løpet av 2015.

Konserter