Stephanie Lippert sopran

Stephanie Lippert

Stephanie Lippert er en lyrisk-dramatisk sopran, født 1985 i Norrtälje, Sverige. Etter å ha studert teater på Spegelteatern i Stockholm startet hun med privatstudier i operasang, og etter tre år kom hun som 22-åring inn på Operaakademiet i København.

I 2008 fikk hun William Linds stipend i forbindelse med en konsert med Dalasymfonietten, og deretter har hun opptrådt med Odense Symfoniorkester, DKMs symfoniorkester, Sjælland symfoniorkester, Folkoperans orkester og Det Kongelige Teaters Kapel.

I november 2010 gjorde hun sin debut som “Anna” i Det Kongelige Teaters oppsetning av Nabuccco, dirigert av Per Giorgio Morandi.
I løpet av sin utdanning har hun fremført et antall store rolleinnstuderinger som: “The Governess” i Turn of the screw, “Marguerite” i Faust, “Tatjana” i Eugen Onegin og “Desdemona” i Otello.

Hun avsluttet sin operahøyskoleutdanning i mai 2012 ved å fremføre “Donna Elvira” i Operaakademiet og Det Kongelige Teaters oppsetning av Don Giovanni. Denne rollen fremførte hun også ved operafestivalen i Aix-en-Provence under ledning av Academie Europeénne i juni 2012.