Image
Image
lørdag 16. februar 2019
, kl 19:00

An evening with KIKI DEVILLE!

Kiki Deville inviterer sine beste venner i Norge til et forrykende show på Gamle Raadhus Scene. Her blir det stor glamourfaktor, høye toner, humoristiske innslag og skikkelig party. Baren er åpen hele kvelden.

For de som ikke har fått med seg hvem Kiki Deville er, så er hun kjent fra BBC og det kjente programmet The Voice. Hun ble også en av hovedpersonene i All Together Now sammen med «Scary Spice» Gary Horner. I dette programmet, som ble en meget stor suksess for BBC, ble hun en av de store. Nå er hun i ferd med å gjøre nordmann av seg, for hun dukker opp i den Norske versjonen på TVNorge som hadde premiere 8. januar. Der ble hun bl.a. kjent med Adrian Angelocio som selvfølglig dukker opp denne kvelden og hvem vet hvike andre artister hun får med seg? Alt vi vet er at Per Sundnes er med å trekke i trådene sammen med oss, så vi er helt sikre på at publikum vil få en aften de sjelden har sett.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det er det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Medvirkende

Kiki Deville
Per Sundnes
Adrian Angelico
Johan Christen Novsjø
Emelie Kroon
Gjøril Songvoll
Stefan Ibsen Zlatanos

Bruksanvisning for billettbestilling:

Trykk på den gønne knappen med «kjøp billett» til venstre på denne siden.
Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på «kjøp billett».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller telefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende oss en e-post til: info@operatilfolket.no 

Image