Image
Image
tirsdag 28. november 2023
, kl 19:00

Arkitekturopprørets prisutdeling 2023

Tirsdag 28.11 finner utdelingen av Grøss-medaljen og Arkitekturopprørets hederspris for 2023 sted på Gamle Raadhus Scene i Oslo.
Vi inviterer til en verdig seremoni med underholdning, intervju med Oslos nye og spennende byråd for byutvikling James Stove Lorentzen, og innslag med LPO arkitekter som presenterer sitt utrolig flotte kommende prosjekt på Lilleaker i Oslo.
Vakre Gamle Raadhus Scene er i seg selv verdt et besøk, og på denne kvelden håper vi at mange støttespillere (og andre som har lyst til å komme) vil treffes fysisk.

Påmelding

Det er gratis inngang, og det vil bli servert forfriskninger. Dørene åpner kl 18.00

Ettersom det er plass til kun 100 personer i lokalene, er det krav om påmelding ved å sende en e-post til:
pris@arkitekturopproret.no
Send en epost og skriv hvor mange plasser du ønsker reservert. Første mann til mølla-prinsippet gjelder her.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image