Image
Image
torsdag 6. oktober 2022
, kl 19:00

Autumnal W. B.Yeats Evening and album release

Velkommen til W.B. Yeats-aften med foredrag, musikk, poesi og ikke minst, markering av albumutgivelsen «Three Love Songs and a Swan Song – Chamber Music to the Poetry of W. B. Yeats».

Program

Welcome:
Introduction by Keith McBean, Ambassador of Ireland to Norway.

Speech:
«Introducing Willian Butler Yeats» by prof. Charles Ivan Armstrong.

Music:
Trio Poetica performs «Three Love Songs and a Swan Song» by Tirill Mohn.
I. The Song of Wandering Aengus
II. He Wishes for the Cloths of Heaven.
III. O do not Love too Long
IV. The Wild Swans at Coole

Speech:
«Dance like a wave of the sea» by prof. Charles Ivan Armstrong

Poetry reading:
by David Toms

Music:
Snorre Solem and Audun Kjus play Irish folk music that was popular at Yeats’ time.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Inngang: 200,- (inkluderer CD)
Velkomstdrikk inkludert i prisen
Vi sees i Parkettsalen, 2. etg på Gamle Raadhus Scene

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL». Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid). Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt. Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image