Image
Image
lørdag 10. februar 2024
, kl 20:00

By og land hånd i hand – Stilett samler landet

Stilett er en kabaretgruppe som dyrker humoristisk skjønnsang, samfunnssatire og musikalsk lek.

Denne gangen er det forholdet mellom sentrum og periferi, by og land som er under lupen. I vårt fredfylte og langstrakte land lever vi stort sett harmonisk side om side. Men når det gjelder forholdet mellom urbane og rurale strøk kan det gå en kule varmt, så vel i SoMe som på Stortinget. Stilett ønsker å samle landet med skarp satire, teite rim, spenstige akkorder og helt vanlige treklanger. De synger seg gjennom Oslohat og – love, naboby(gd)-kamp og slitsom norgesferie. Ensemblet tar også landet helt på alvor og priser det vakre og kontrastfulle; nakne forblåste skjær, stappfulle trikker, raggsokker, kriminelle gjenger og vakre, uforståelige dialekter.

Bli med Stilett når de dykker ned i egne og andres fordommer, etablerte sannheter og forskjellige musikalske sjangre sammen med fabelaktige Espen Alfred Leite på trekkspill, regissør Mats Holm og en rekke tekstforfattere og komponister.

Tekstforfattere
Forfatterne Bak, Knut Nærum, Signe Sannem Lund, Kari Slaattsveen, Gro Dahle, Borghild Otelie Aasebøstøl, Kjerstin Løvskeid Taranrød og ivrige følgere på Facebook

Komponister
Simon Revholt, Jon Rørmark, Sven Erik Kristoffersen, Signe Sannem Lund, Maja Linderoth, Martin Hagfors/ Erik Johannessen og Trond Lindheim

Idéer og messtekster
Stilett

Foto
Christine Gullhav

Medvirkende
Sangere i Stilett:

  • Anna-Karin Munkejord
  • Anne Cecilie Røsjø Kvammen
  • Signe Sannem Lund
  • Liv Anna Hagen
  • Johanne Karen Hagen
  • Anne Marte Slinning
  • Kjerstin Løvskeid Taranrød
  • Ingvild Storhaug

Enmannsorkester: Espen Leite

Lyd: Vidar Lunden

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av oss.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert og i en ev pause. Skyggesiden har også fantastiske burgere, byens beste pommes frites og annet snadder, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image