Image
Image
torsdag 29. september 2022
, kl 19:30

Christian Wallumrød Ensemble og Anne Hytta

Gamle ensemble-sanger om igjen
Christian Wallumrød Ensemble har rotet i låtbunken og funnet halvglemte ting de har lyst til å spille, med dagens besetning og duggfriske briller. Naturligvis i kombinasjon med materiale av nyere dato.
På konserten 28 september blir det også et solosett med plateaktuelle Selma French Bolstad.
Varmt velkommen!
Konsertstart: kl 19:30
Pris: kr 250/150 (Operamedlem/Honnør/Student)
Billetter selges i døren og gjennom TicketCo
Det blir åpen bar etter konserten

————–

ANNE HYTTA arbeider både med det tradisjonelle folkemusikkrepertoaret og med nyskrevet musikk. Hun gav nylig ut soloalbumet “Gjennom dagen” med egenskrevet musikk for solo hardingfele til gode kritikker. Hytta skriver musikk for som Telemark kammerorkester, som vil resultere i utgivelsen BRIGDE i februar 2023. Hennes soloplate Strimur ble tildelt Spellemannpris i 2017.
“Folkemusikeren og komponisten Anne Hytta fortsetter å imponere, og ikke minst overraske, med sin målbevisste nyskapende søken, blant annet etter hardingfelas innerste vesen.”
Svein Andersen, Aftenposten

CHRISTIAN WALLUMRØD ENSEMBLE debuterte på Kongsberg Jazzfestival 2002, og har siden spilt ca. 200 konserter i Norge, Europa, USA, Canada og Japan. Wallumrød’s mangeårige samarbeid med produsent Manfred Eicher har resultert i fem utgivelser med CWE på ECM Records. Albumet Outstairs (2013) ble hedret med en Spellemannpris. Ensemblet har også utgitt platene Kurzsam and Fulger (2016) og Many (2020, nominert til Spellemann) på Hubro Music.

«Jeg vet knapt om noen som har tilført norsk musikkliv mer nyskapt særpreg enn Christian Wallumrød de siste tiårene»
Arild R. Andersen, Aftenposten

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL». Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid). Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt. Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image