Image
Image
onsdag 28. september 2022
, kl 19:30

Christian Wallumrød Ensemble og Selma French Bolstad

Gamle ensemble-sanger om igjen
Christian Wallumrød Ensemble har rotet i låtbunken og funnet halvglemte ting de har lyst til å spille, med dagens besetning og duggfriske briller. Naturligvis i kombinasjon med materiale av nyere dato.
På konserten 28 september blir det også et solosett med plateaktuelle Selma French Bolstad.
Varmt velkommen!
Konsertstart: kl 19:30
Pris: kr 250/150 (Operamedlem/Honnør/Student)
Billetter selges i døren og gjennom TicketCo
Det blir åpen bar etter konserten

————–

SELMA FRENCH BOLSTAD 
er i dag mest kjent fra band som Masåva, som slapp et kritikerrost andrealbum i høst, og folkemusikk kvintetten Morgonrode som vant Spellemannsprisen i 2020. 19.august slippes hennes soloprosjekt på albumet «Changes like the weather in the mountain» (Grappa).

«Ved første ørekast nærmer vi oss landskaper fra den britiske folken på 60- og 70-tallet. Et nytt vindu åpner seg, men vi puster fremdeles i den samme luften. Det melodiske, formsansen – litt på samme måte som enkelte forfattere skriver en setning som liksom bare tilhører dem, er låtene til Selma French Bolstad veldig egne. Forseggjorte og enkle på én gang, som seilknuter eller små fabler. Akkurat i det du som lytter innbiller deg at historien er ferdig, kan melodien eller teksten finne på å gjøre et nytt, lykkelig byks, og liksom røpe hva den egentlig handler om.»
Filip Roshauw

CHRISTIAN WALLUMRØD ENSEMBLE debuterte på Kongsberg Jazzfestival 2002, og har siden spilt ca. 200 konserter i Norge, Europa, USA, Canada og Japan. Wallumrød’s mangeårige samarbeid med produsent Manfred Eicher har resultert i fem utgivelser med CWE på ECM Records. Albumet Outstairs (2013) ble hedret med en Spellemannpris. Ensemblet har også utgitt platene Kurzsam and Fulger (2016) og Many (2020, nominert til Spellemann) på Hubro Music.

«Jeg vet knapt om noen som har tilført norsk musikkliv mer nyskapt særpreg enn Christian Wallumrød de siste tiårene»
Arild R. Andersen, Aftenposten

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL». Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid). Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt. Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Image