Image
Image
lørdag 16. mai 2020
, kl 15:30

Digital Lørdagsopera 16. mai

Vi inviterer til den syvende Lødagsopera fra Gamle Raadhus Scene. Videoen blir liggende, så du kan se den når det passer deg.

VIPPS 95232401 (det står Gjøril Songvoll, men pengene går inn på konto til Opera til folket).
Kontonummer: 1208 85 85 605 (Opera til folket)

Billetter

Fullpris: 180,-
Medlemmer/A-kort: 135,-
Det er mange som velger å vippse mer og det setter vi selvfølgelig stor pris på. Vi får inn ca 50% av det vi pleier på vanlig billettsalg så vi går dessverre ikke akkurat overskudd her.

Det er selvfølgelig helt frivillig om du vil kjøpe billett, men det gjør at Opera til folket kan betale sangerne vanlig honorar hvis de som ellers ville vært på Lørdagsopera betaler billett. Alle med sesongkort har betalt ut april.

Trykk her for å se videoen

Medvirkende

Elisabeth Teige, sopran
Håkon Kornstad, tenor
Markus Kvits, klaver
Gjøril Songvoll, konferaniser
Kjetil Jensen, tekniker

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via denne lenken

Image