Image
Image
lørdag 29. august 2020
, kl 18:00

Carmen på Karpedammen (kortversjon)

NB! Legg merke til tidspunktet! Vi begynner kl 18.00!!!!

Dessverre måtte dette arrangementet flyttes for andre gang fra 28. mars til 3. oktober. De som har kjøpt billettt til 7., 28. mars eller 3. oktober. Kan benytte billetten ved Karpedammen 29. august. (Dersom 29. aug. ikke passer, kan du sende en mail og be om å bruke billetten på ekstra Lørdagsopera kl 18.00 den 3. oktober. Den mailen må vi ha innen 9. august).

Carmen er en fransk opera skrevet av Georges Bizet. Librettoen ble skrevet av Henri Meilhac og Ludovic Halévy basert på historien med samme navn av Prosper Mérimée.

Operaen hadde premiere på Opéra-Comique i Paris 3. mars 1875. Ett år etter ble den karakterisert som en umoralsk og overfladisk fiasko, men er nå en av verdens mest populære operastykker.

Historien omhandler gatepiken og sigøyneren Carmen og hennes søken etter kjærlighet. I vår forkortede versjon får publikum et nærmere innblikk i forholdet mellom Carmen, Michaëla og Don José.

NB! Sesongkort gjelder ikke på denne forestillingen!

Medvirkende
Carmen: Désirée Baraula, mezzosopran
Don José: Thomas Ruud, tenor
Michaëla: Stina Levvel, sopran
Escamillo: Magnus Dorholt Kjeldal, baryton
Klaver: Dorina Komani

Adresse
Karpedammen, Akershus Festning
Det er lettest å bruke inngangen som ligger i enden av Akergaten. Da kommer du rett på Karpedammen.

Kart

Bruksanvisning for billettbestilling:

Trykk på den grønne knappen med «kjøp billett» til venstre på denne siden.
Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på «bestill varen».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller mobiltelefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via denne lenken