Image
Image
tirsdag 12. september 2023
, kl 19:00

Forbindelser – Illevold & Kregnes Hansen

Bente Illevold (eufonium) & Anders Kregnes Hansen (slagverk) ble kjent gjennom studier på Norges musikkhøgskole, og har siden 2018 samarbeidet om å utvikle repertoar og formidle samtidsmusikk. De står bak flere urframføringer av verker skrevet av Norges fremste komponister. Duoen har spilt ca. 30 konserter sammen og dette inkluderer framføringer på Brasswind, Norges arktiske universitet og Toneheim folkehøgskole for å nevne noen.

Høsten 2019 turnerte duoen i Hedmark fylke med konseptet «Tona fra Hedmark» hvor viser og folkemusikk fra fylket ble flettet sammen med poesi og formidlet gjennom deres unike samspill og klangfarger. Våren 2020 gav de ut albumet «Klangen fra de dype skoger», hvor de høstet stor anerkjennelse for sitt eminente samspill. Hør gjerne utdrag fra albumet her

Høsten 23 og våren 24 legger duoen ut på veien med et nytt program, bestående av ny og gammel musikk. Forbindelser er konsertens tittel, og tanken bak programvalget er å belyse hvordan all musikk henger sammen. Derfor starter vi i folkemusikkens verden, før vi beveger oss til moderne tid og ender med en urframføring av Agnes Ida Pettersen.

Konserten er støttet av Kulturrådet.

Program

  • Grønaglimt – Ivar Lutnæs, arr. Lars Erik Gudim
  • Trassvisa hennes Tora – Egil Monn-Iversen, arr. Jarle G. Storløkken
  • Inni – Marte Røyeng
  • Dsdht II – Rune Rebne/Ludvig Elblaus
  • Kveldstone – Egil Storbekken, arr. Lars Erik Gudim
  • Jørgen Hattemaker – Bjarne Amdahl, arr. Jarle G. Storløkken
  • Re-echos – Terje Viken
  • Duo – Agnes Ida Pettersen
  • Brudesang fra Solør – Trad, arr. Jarle G. Storløkken
Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 minutter før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av oss.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert. Skyggesiden har også fantastiske burgere, byens beste pommes frites og annet snadder, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image