Image
Image
søndag 15. september 2024
, kl 19:00

Fra Satumaa til Sibelius og Grieg

Jubileumskonsert med unge finske musikere.

Talentfulle finske musikkstudenter fra Norges musikkhøgskole spiller glade nordiske folketoner og Sibelius, Crusell og Grieg på konserten. Konserten varer ca en time.

Medvirkende

  • Elia Haapala, cello
  • Artturi Aalto, cello
  • Meeri Mäenpää, bratsj
  • Minttu Backman, fiolin
  • Peetu Karjalainen, fløyte og sang
  • Essi Koski, klarinett

Om konserten

Finsk folke- og klassisk musikk vil varme hjertene når vi en sjelden gang kan høre musikken bli spilt live i Oslo. Denne konserten blir en begivenhet. Ensemblet består av unge finske musikere, som har passert nåløyet til Norges musikkhøgskole for å fortsette musikkstudier i Norge. Deres bevissthet om musikktradisjoner i de nordiske landene er høy og gjenspeiles i programmet. I repertoaret inngår klassiske perler og folkelige musikkstykker. Publikum vil høre en vakker nordisk musikkavalkade med finske toner som rød tråd.

Konserten støttes av Norsk-finsk forening, som er en ideell forening med jubileum i år. NFF vil styrke felleskap mellom nordmenn og finner og øke kunnskapen om landene.

Billetter

Pris: Voksen 200 kr, NFF-medlem 150 kr, student 75 kr, barn gratis.

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30. 5 min. å gå fra Stortinget T-banestasjon (retning mot Akershus festning).

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image