Image
Image
lørdag 29. april 2023
, kl 19:00

Gitarkonsert med Fredrik Seines

Velkommen til konsert på Gamle Raadhus Scene med gitarist Fredrik Seines!

På konserten presenterer han ulike stilarter innenfor det klassiske repertoaret med musikk fra de siste fire århundrene. Seines legger vekt på å gi publikum en personlig tilnærming til musikkuttrykk, og en opplevelse rik på stemning.

Nå står Norgesturné for tur med musikk fra oppkommende debut album!

Programmet er forankret i musikk fra modernismen og barokken, epoker som i kunsthistorien står i to ulike poler av et estetisk spektrum.
Modernistisk gitarmusikk utfordrer grunnprinsipper i musikktradisjonen og bygger på ukonvensjonell harmonikk og melodiføring som gestalter fraser og klangfarger.

Tidlig musikk hviler for han på en bevegelse i musikken som stammer fra danseformer i barokken. I dag henter han inspirasjon fra folkemusikk som lever videre gjennom tradisjoner i barokkstilen.

Fredrik Seines er født og oppvokst i Narvik og har fremført i ulike settinger både som solist, i kammergrupper og som sologitarist i Skandinavia. Han har studert master under den legendariske gitaristen Göran Söllscher.

I 2023 kom debutalbumet Tidsspenn ut, som ble spilt inn på musikkonservatoriet i Tromsø. Fredrik har nå en lang turneliste foran seg i inn- og utlandet.

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før konserten konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image