Image
Image
fredag 17. februar 2023
, kl 19:00

Høeg & Bergs fotostudio – Urpremiere UTOLGT

Fredag 17. februar blir det urpremiere på Høeg & Bergs fotostudio av Theater Corpus på Gamle Raadhus Scene.

En musikk/figur- teaterforestilling om det skeive fotografparet Marie Høeg og Bolette Berg som i 1895 etablerte fotostudio i Horten. I tillegg til å bli et samlingssted for en av de første kvinnesaks-foreningene var studioet på kveldstid et sted hvor de lekte seg med identiteter. En poetisk utforsking av undergrunnskulturer, skeiv kjærlighet og spiritisme i epoken. Les mer her

Forestillingen spilles 17, 18, 23, 24 og 25. februar kl 19.00 på Gamle Rådhus scene i Oslo.

Medvirkende

  • Konsept, regi, figurer og scenografi: Tormod Lindgren
  • På scenen: Tuva Hennum, Ragni Halle, Daniel Frikstad og Ellen Ugelvik,
  • Komponist: Ellen Ugelvik samt Agathe Backer Grøndahl, Frédéric Chopin, Béla Bartók og Leoš Janáček
  • Manus: Aina Villanger
  • Lys: Erik Spets Sandvik
  • Kostymer: Thale Kvam Olsen og Tormod Lindgren
  • Scenemaler: Leandro Cassiano
  • Scenografiassistent: Aaron Lindgren

Forestillingen er støttet av Skeivt kulturår, Norsk kulturråd, Fond for lyd og bilde, Fritt ord, Dramatikkens hus, Det Norske Komponistfond og FFUK.

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image