Image
Image
fredag 4. oktober 2013
, kl 19:00

I dag skal jeg bli lykkelig

En Kabaretkonsert med tekster og musikk av Hanne T. Asheim.

Signe og Torgeir geleider dere gjennom voksenlivet, fra mislykket sjekking i fylla, desperat kjærlighetsjakt i 30-åra og bryllupsplanlegging, til graviditet (med alt det innebærer), kostholdsmani, overgangsalderproblematikk og til sist den uungåelige slutten på alt, begravelsen.

Her lover vi mange og gode latterbrøl! Hanne T. Asheim er viden kjent for sine humoristiske tekster, herlige ironi og sitt uvurderlige talent for å leve seg inn i andres nevroser.
Ja, det kan hende du vil kjenne deg igjen…

Medvirkende:

Signe Sannem Lund, mezzosopran

Signe har sunget flere helaftens konserter med repertoar av Hanne T. Asheim. Sammen med Hanne gjorde hun bl.a. Affektert Aften i 2009. Signe føler at samtlige av sangene til Hanne er som skreddersydd til henne, og synes det er et fantastisk privilegium å ha tilgang til gullgruven av noen kabaretskatter som Hanne har komponert.

Torgeir Koppang, klaver

Ble trukket inn i Hannes verden i 2012, i nettopp forestillingen «I dag skal jeg bli lykkelig». Har etter det gjort en rekke konserter og oppdrag med Signe med dette repertoaret. Torgeir har latt seg sjarmere stort av låtene til Hanne, og de får ham til å se på voksenlivet med nye øyne. Dessuten kommer han til å kore.

Vi har byttet ut et par sanger for anledningen, og skreddersydd forestillingen for operafestivalen og for Signes stadig voksende mage.

Adresse

Christiania Torv 1

Kart

Teatermuseet var en godt bevart hemmelighet da det var åpent, så du vet kanskje ikke hvor dette er? Det er lett å finne, for lokalene ligger i 2. etg. til Gamle Raadhus restaurant. Inngangen er på baksiden av restauranten fra Christiania Torv.

Billettpriser

Billettene kan kun kjøpes i døren fra 30 min. før forestilling.

Ordinær: 100,-

Aftenpostens A-kort: 75,-

MER-tilbudet til Dagsavisen: 75,-

UiO-ansatt: 75,-

Medlem i Opera til folket: 75,-

Sangere: Gratis så lenge det ikke er utsolgt

PublikUng: Gratis så lenge det ikke er utsolgt

Image