Image
Image
lørdag 20. mai 2023
, kl 12:30

I følge med Haydn

Ensemble Pettoletti  presenterer en variert konsert med noen dyktige og velkjente musikere med tilknytning til tidlig-musikk miljøet i Oslo. Programmet setter fokus på musikk av Joseph Haydn samt hans etterfølgere. Francois de Fossa lot seg inspirere av Haydn og komponerte egne stykker inspirert av mesteren, men var også en meget dyktig arrangør av Haydns verker. Publikum får også oppleve en trio av den norske komponisten Johann Henrik Freithoff, en av Haydns samtidige.

Medvirkende

  • Sigrid Egtvedt, traversfløyte
  • Maria Kornelia Lund, fiolin
  • Vegard Lund, tidlige gitarer

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før konserten konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image