Image
Image
torsdag 15. desember 2022
, kl 19:00

Jul i Stua med Firr og Kvalitetten

Senk skuldrene og bli med på en desemberkveld hjemme i stua full av julestemning! Vokalgruppene Firr og Kvalitetten inviterer inn til en helt a capella teaterkonsert.

Vokalgruppene slo seg sammen for å fremføre denne konserten julen 2021 og gjentar suksessen i år!

Det blir julemusikk i alle former: kjente salmer, en dose Askepott, Disney-magi, humor og velvalgte anekdoter.

Vokalgruppa Firr er en kvinnelig a capella-kvartett som synger ulike former for a capella-sang som barbershop, improvisasjon, pop og visesang.

Kvalitetten består av fire menn med et mål om å fremføre barbershopmusikk i Norge. Du kjenner kanskje igjen gruppa fra tv-serien Hvite Gutter?

Hjertelig velkommen til Jul i stua med Firr og Kvalitetten!

Arrangementet passer for både barn og voksne!

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Pris: 195,- (150,- barn/student)

Medvirkende

Signe Otervik
Synne Haga
Kristine Arntsen
Eli Aurlund Sæle
Johannes Nikolai Aas
Bendik Hvoslef Eide
Kent Andreas Sæterøy
Andreas Hammersland

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image