Image
Image
onsdag 8. mars 2023
, kl 18:30

Konsert: Lyden av kvinner – Fra Brontë til Beyoncé

Bli med når Oslo Vocalis inviterer til en musikalsk markering i anledning den internasjonale kvinnedagen 8. mars! Vi gleder oss stort til å fremføre et allsidig program som en hyllest til kvinner i tekst og musikk gjennom historien. Fra Emily Brontës evigaktuelle poesi til Astrid Lindgrens ubestridte forfattertrone og Beyoncé’s maktdemonstrasjoner i populærmusikken setter vi kvinner i fokus for en festforestilling vi håper vil sette spor.
I tradisjonsrike lokaler på Gamle Raadhus Scene setter vi opp to konserter med begrensede plasser. Sist vi sang her måtte vi for første gang vise bort publikum i døra fordi det var utsolgt, så et hett tips er å sikre deg tidlig, enten du vil åpne ballet med oss kl 18.30 eller komme inn for landing kl 21.00 etter tog og appeller.

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom Tikkio.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp 30 min. før forestilling, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image