Image
Image
torsdag 2. mars 2023
, kl 19:00

Konsert: Mellom – Ensemble Eon

Ved hjelp av litt alkymi og et ubevisst sinn kan man befinne seg mellom en virkelig verden og en alternativ realitet. Med fantasifull lek mellom instrumentene formidler Ensemble Eon The Alchemy of Flight: From the Imaginarium of Remedios Varo av Marcus Paus; et nyskrevet verk til trioen, inspirert av malerier av den surrealistiske spansk-meksikanske kunstneren Remedios Varo. Transformerende ensembler inni ensemblet, beriket med øyeblikk der hvert instrument gjøres om til solist, omskaper den tradisjonelle kammermusikken og drar lytteren inn i en illusorisk verden.

Publikum vil også få oppleve nyskrevne komposisjoner av de bergensbaserte komponistene Emiliano Ortiz og Francisco Corthey, samt verker av norske Sverre Indris Joner og Marius Neset. Musikken spenner vidt med energifylte rytmer, dansende samspill og lyriske melodier, som tidvis utforsker et mer moderne og eksperimentelt uttrykk.

Konsertens varighet ca. 1 t 10 min

Om Ensemble Eon

Fiolin, saksofon og piano – en unik besetning som gir musikken originale og spennende farger. Ensemble Eon er et ungt ensemble fra Bergen med et tydelig mål om å utfordre formidlingsuttrykket i klassiske kammerkonserter. Ensemblet har allerede knyttet gode og viktige samarbeid med noen av Norges fremste musikkarrangører og komponister.

  • Mara Haugen, fiolin
  • Morten Norheim, saxofoner
  • Martha Berit Belt, piano

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner kl 14.30 på selve konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image