Image
Image
torsdag 8. juni 2023
, kl 19:00

Mimitabu @ Konsertserien Periferien

Konsertserien Periferien har invitert en mindre besetning av musikere fra det svenske samtidsensemblet Mimitabu til Oslo. Trioen som består av Heather Roche (klarinett), My Hellgren (cello) og Jonas Olsson (piano) spiller et spennende program med musikk av Sara Gljonarić, Miharu Ogura, Mirjam Telly og Martin Rane Bauck. Konsertprogrammet byr på en mangfoldig antologi av vår tid som består av verk inspirert av popmusikk, pianokonkurranse repertoar og stykker som fokuserer på samspill mellom det elektroniske og det akustiske.

Mimitabu grundades 2010 i Göteborg som en plattform för den allra nyaste experimentella musiken och har sedan dess samarbetat med en lång rad av vår tids mest uppmärksammade unga tonsättare, både i Skandinavien och internationellt.

Konserten er støttet av Oslo kommune og Kulturdirektoratet.

Foto: Sam Walton og Elin Berge.

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image