Image
Image
torsdag 1. juni 2023
, kl 19:00

Konsertforestilling: Bli ny

Synne Sørgjerd og Ragnhild Risnes inviterer til Self-Care, Self-Love, Self-Self-Session. De har mange grunner til å være lykkelige, men også mange grunner til å ikke være det: alt som er feil med dem selv. Men hvorfor gå rundt og være misfornøyd, når man bare kan gi seg selv en eksistensiell makeover og bli ny? Synne og Ragnhild vil gjenoppfinne seg selv: fysisk, psykisk og sjelelig, og de går systematisk til verks for endelig å bli perfekte. Og hva skal man ta seg til når man er perfekt? Er det da livet begynner?

Bli ny er en nyskrevet konsertforestilling av og med Ragnhild Risnes og Synne Sørgjerd. Risnes og Sørgjerd skriver begge poplåter med politisk teft og humoristisk snert. I Bli ny forener de krefter i et lekent og fengende format som kombinerer det beste fra konsert og teater. I forestillinga byr de på vitser, roasts, anekdoter og selvsagt deres beste sanger.

Dette er noe som aldri skjer: To fremadstormende artister og – skal vi si tiktokere? – går sammen for å lage noe så retro som ei konsertforestilling! Bare de heldigste får oppleve dette, for om ikke lenge spiller nok Synne i spektrum og Ragnhild gjør interaktivt spel i en fjern sibirsk utkant … eller noe sånt.

Medvirkende

  • Tekst og musikk: Ragnhild Risnes og Synne Sørgjerd
  • Musiker: Hans-Ole Hansen
  • Regi: Ingeborg Mantor
  • Produsent: Henning David Williams

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp 30 min. før forestilling, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image