Image
Image
torsdag 20. april 2023
, kl 19:30

Korkonsert: OUVERTURE med Norske kammersangere

Vårkonsert på Gamle Raadhus Scene med Norske Kammersangere og dirigent Gustaf Martinson.

Velkommen til  et bredt utvalg av korverk som hyller våren.

Konserten åpner med «Ouverture», en fanfare av en komposisjon av Emil Råberg. Kveldens hovedverk er Claudio Monteverdis «Sestina», en canzone eller sorgsang utgitt i 1614 bestående av en syklus på seks madrigaler. Videre får du høre «Flower Songs», fra Benjamin Brittens fargepalett. Og ikke minst «Three Shakespeare Songs», Håkan Parkmanns tonesetting av noen av Shakespeares sonetter.

Som prikken over i’en avsluttes konserten med korets egen dirigents tolkning av Karin Boyes vakre dikt «Ja visst gjør det ont».

Norske Kammersangere er et ambisiøst kammerkor som synger bl.a. klassisk repertoar, folkemusikk og samtidsmusikk, ofte i samarbeid med profesjonelle musikere.

Se mer om koret på www.norskekammersangere.no eller facebook

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp 30 min. før forestilling, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image