Image
Image
onsdag 5. oktober 2022
, kl 19:00

Krafta – kvinnestemmer fra Innlandet // Oslo

«Krafta – kvinnestemmer fra Innlandet» er en konsertforestilling om sterke kvinneskikkelser med bakgrunn fra Innlandet.

Her formidles historiene om Dagny Juel, Pauline Hall, Kirsten Flagstad og Hulda Garborg gjennom ny tekst og musikk. Forestillingen er også en fortelling om kunstnerne du møter på scenen: Hva er det som gjør at vi på nytt og på nytt velger vårt kunstneriske virke? At vi trosser motgang og aldri gir oss? Hvilken rolle spiller oppvekst, historisk tilhørighet og kvinners livskår i samfunnet generelt for vår kunst og kunstneriske vilkår?

Forestillingen er først og fremst til inspirasjon, men og til opplysning.
Ikke minst tror vi at det er lett å la seg berøre av krafta. Krafta som bor i oss alle, som gjør det mulig å trosse flertallet, sprenge grenser og å nå sine største drømmer.

«Krafta» er et ekte Innlandsprodukt der tekstene er skrevet av Tyra Teodora Tronstad, (fra Koppang), Halldis og Dagny, Pauline og Hulda selv. Musikken er skrevet av Bente Illevold (fra Rendalen), Gry Oda Ulvmoen Myrbakken (fra Stor-Elvdal), Frode Berntzen (fra Hamar) litt av Pauline, samt FOR Kirsten og oss. Forestillingen er regissert av Kari Schulstad Wasa (fra Elverum).

Forestillingen er støttet av Innlandet fylkeskommune, Fond for utøvende kunstnere, Creos vederlagsfond, Anno Museum, Stor-Elvdal hotell/Norsk kultursenter, Sparebank1 og Østerdalsmandel.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms på nr. 95 23 24 01, så kan det være vi finner plass til deg likevel.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca 2000 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image