Image
Image
onsdag 17. april 2024
, kl 14:00

Lanseringsfest: Hjalmar Borgstørms «Fiskeren»

Velkommen til lanseringsfest! Vi feirer CD utgivelsen av Hjalmar Borgstrøms «Fiskeren». Dirigent og operaleksikon Terje Boye Hansen forteller om komponisten og flere av operaens solister vil være til stede.

Billetter

Fri entré

Dørene åpner 13.30

Om innspillingen

Den 26. januar 2024 ble Det norske operakor- og orkesters innspilling av Hjalmar Borgstrøms «Fiskeren» (Der Fischer) sluppet. En opera som inneholder både et tvangsekteskap, en pakt med djevelen, guddommelig straff og tilgivelse. Innspillingen, som ble påbegynt allerede i 2008 har nå funnet sin endelige form på denne utgivelsen på Simax. Fiskeren ble skrevet av Borgstrøm i 1900, men ble ikke uroppført før i mars 2003, med det helt nystartede «Kristiansand Symfoniorkester».

Les mer om handlingen her

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image