Image
Image
tirsdag 29. november 2022
, kl 19:00

Live Tuesday: Mary and the Moon

Folk og historier – hos Grønland Boule Bar!

Annenhver tirsdag har vi forskjellige artister med forskjellige musikkstiler som byr på en fantastisk opplevelse. Det blir en stemningsfylt kveld med mat, drikke og musikk! Vi gleder oss til å fylle baren med et unikt show – og vi ønsker alle (fra 20 år og oppover) velkommen!

Grønland Boule Bar holder åpent mellom kl. 15:00 – 00:00. Musikerne spiller annenhver tirsdag mellom 19:00 og 21:00.

Ses vi? Book ditt bord her

Artister 29. november

Velkommen til høstkonsert med Mary & the Moon.
Bandet gleder seg stort til å spille låter fra det ferske debutalbumet deres, ‘AMSTERDAM’ som ble sluppet i august 2022. Denne kvelden spilles det også noen helt nye låter på norsk, som har en skjør melankoli som kler novembermørket.
Deres musikalske måneunivers spenner fra inderlige ballader til tung cabaretpop, vokalharmonier, kontraster og allsang. Finn Bjelke på Radio Vinyl har beskrevet Mary & The Moon som et Kammerrock orkester fra Berlin anno 1939.
VELKOMMEN!

Billetter

Fri entré

Adresse

Grønlandsleiret 27

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image