Image
Image
tirsdag 1. november 2022
, kl 19:00

Live Tuesdays 1. november

Folk og historier – hos Grønland Boule Bar!

Annenhver tirsdag har vi forskjellige artister med forskjellige musikkstiler som byr på en fantastisk opplevelse. Det blir en stemningsfylt kveld med mat, drikke og musikk! Vi gleder oss til å fylle baren med et unikt show – og vi ønsker alle (fra 20 år og oppover) velkommen!

Grønland Boule Bar holder åpent mellom kl. 15:00 – 00:00. Musikerne spiller annenhver tirsdag mellom 19:00 og 21:00.

Ses vi? Book ditt bord her

Artister 1. november

  • Mari Solberg, vokal
  • Brandon Ballin, gitar

Mari Solberg er singer-songwriter i visepoptradisjonen. Fokuset i musikken er å fortelle historier med fine melodilinjer og klar vokal. Bosatt i Oslo har Mari spilt en del konserter her, men også tatt med seg musikken rundt om i verden og da særlig til New York. Det siste tiåret har Mari vært en del av musikkmiljøet i Brooklyn og West Village, et svært inspirerende og inkluderende miljø. Det var også gjennom dette miljøet at Mari traff sin mann rett før pandemien. Etter år med restriksjoner, reiseforbud og masse byråkrati bor nå endelig paret sammen i Oslo og kan spille Maris låter som en DUO.

Brandon Ballin har drevet med musikk siden tidlig alder og trakterer flere instrumenter. Erfaringen hans spenner bredt fra metall, coverband og singer-songwriter til fullverdige egne produksjoner. Sammen med Mari setter han beats til låtene og gir dem et løft med sin gitarspilling og vokal.

Billetter

Fri entré

Adresse

Grønlandsleiret 27

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image