Image
Image
tirsdag 13. desember 2022
, kl 19:00

Live Tuesdays: JULEPØNSJ

Folk og historier – hos Grønland Boule Bar!

Annenhver tirsdag har vi forskjellige artister med forskjellige musikkstiler som byr på en fantastisk opplevelse. Det blir en stemningsfylt kveld med mat, drikke og musikk! Vi gleder oss til å fylle baren med et unikt show – og vi ønsker alle (fra 20 år og oppover) velkommen!

Grønland Boule Bar holder åpent mellom kl. 15:00 – 00:00. Musikerne spiller annenhver tirsdag mellom 19:00 og 21:00.

Ses vi? Book ditt bord her

Artister 13. desember

JULEPØNSJ

Kom og opplev den sprudlende, energiske og sjarmerende trioen PØNSJ, bestående av Heidi, Maria og Margrethe. Trioen Pønsj skal fremføre klassiske julelåter ispedd andre stemningsmelodier – med et ekstra glimt i øyet.

Maria Jørstad kunne dessverre ikke opptre denne dagen grunnet annen jobb, men i hennes fravær stiller den fantastiske Kornelia Melsæter som vikar.

Litt om Pønsj:

Etter musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet dannet de trioen Pønsj og har holdt konserter med variert repertoar bestående av musikal, pop, soul og jazz.

Heidi Flovall (25) fra Bodø har blant annet tidligere erfaring som skuespiller i Dyreparken og har produsert «Total Musikal». Det siste året har hun jobbet for forskjellige TV-produksjoner.

Margrethe Grodås (26) fra Steinkjer har blant annet jobbet som showartist for «Sunwing» og undervist på musikkskole. Hun tar nå en bachelor i skuespill ved Høyskolen Kristiania.

Kornelia Melsæter (26) fra Ålesund har en bachelor i skuespill fra Nord Universitet og skriver både musikk og skuespill. Nå er hun blant annet en del av gruppene «Friko» og «Sprengt Teater».

Billetter

Fri entré

Adresse

Grønlandsleiret 27

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image