Image
Image
lørdag 4. april 2020
, kl 15:30

Digital Lørdagsopera 4. april

I dag, lørdag 4. april kl 15.30 kan du se Lørdagsopera i Klassisk karantene. Vi er så takknemlige for samarbeidet med Sentralen og Sparebankstiftelsen. Også neste lørdag kan du se Lørdagsopera fra Sentralen til samme tid. Etter det kommer vi til å sende Lørdagsopera hver lørdag fremover fra Gamle Raadhus Scene.

Vi håper du vil være med?

Du kan vippse oss, eller sette inn penger på vår konto slik at vi får betalt artistene.

Vi håper at det ikke tar alt for lang tid før vi kan møtes igjen for vi savner vårt fantastiske publikum. Det er ikke like gøy å synge Lørdagsopera uten dere.

VIPPS: 95232401 (Står på Gjøril Songvoll, men pengene går inn på Opera til folkets konto)
Bankkontonummer: 1208 85 85605 (Kontonummeret var feil i forrige nyhetsbrev).

Medvirkendne

Siv Oda Hagerupsen, mezzosopran
ThomasR Ruud, tenor
Gjøril Songvoll, sopran og konferansier
Dorina Komani, klaver

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via denne lenken

Image