Image
Image
lørdag 2. mars 2024
, kl 18:00

Lørdagsopera: Jussi i våre hjerter

Lørdagsopera 2. mars kl 16.00 er flyttet fra Posthallen til Sentralen. Pga. andre arrangementer hos Sentralen må vi dessverre også endre tidspunkt. Dersom det nye tidspunktet ikke passer, kan du velge om du vil bruke billetten til en annen Lørdagsopera, eller om du vil ha pengene tilbake.

Det er fint for oss å vite om endringer i god tid før lørdag 2. mars, så får vi oversikt over hvor mange plasser vi har tilgjengelig. Send oss en mail til info@operatilfolket.no så finner vi en god løsning for dere det eventuelt ikke passer for Lørdag 2. mars kl 18.00 i Gymsalen på Sentralen. (Det er en veldig fin gymsal altså).

Dagens program

Velkommen til en konsert dedikert Jussi Bjørling, hans liv og karriere – med Johan Christer Novsjø (sanger og forteller) og Dan Lindén (pianist).

For litt over 60 år siden mistet verden den berømte svenske tenoren Jussi Bjørling.
Johan Christer Novsjø besøker Gamle Raadhus med en konsert til minne om den lille mannen med den store stemmen, hvor han vil synge noen av de mest elskede ariene og sangene fra Jussi Bjørlings karriere.

Spennende, humoristiske og rørende historier fra Jussis liv og karriere danner rammen rundt denne musikalske reisen. Den strålende, pianisten Dan Lindén akkompagnerer på flygel.

Teaser

Anmeldelse

Medvirkende

  • Johan Christer Novsjø, sanger og forteller
  • Dan Lindén, klaver

Billetter

Fullpris: kr 250,-
A-kort: 200,-
Operamedlem: kr 200,-
PublikUng/Student: 50,-

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til: info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 1500 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image