Image
Image
lørdag 27. april 2019
, kl 15:00

Lørdagsopera – Operaperler

Nytt denne sesongen er at Lørdagsopera starter kl 15.00!

OBS! Denne dagen arrangeres Sentrumsløpet i Oslo Sentrum! Det er endringer i kollektivtrafikken og også avsperringer av gater rundt Gamle Raadhus Scene.  Beregn god tid denne dagen!

Dagens program

Håkon Kornstad har fått et viktig oppdrag i utlandet og kan derfor ikke synge på Lørdagsopera denne uken likevel. Heldigvis har vi mange dyktige sangere i landet, så det var ikke vanskalig å finne en vikar. Herlige Siv Misund hopper inn og synger sammen med Janne Berglund denne lørdagen. Stefan Ibsen Zlatanos akkompagnerer. «Viva Verdi» som opprinnelig stod på programmet flyttes til 26. oktober.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Medvirkende

Janne Berglund, sopran
Siv Misund, mezzosopran
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

Janne Berglund har markert seg som en av landets mest anerkjente operasangere. Hun studerte på Operaakademiet i København, og debuterte på Det Kongelige Teater i 2004 og som Mimi i Puccinis La Bohème på Den Norske Opera i 2007. To år tidligere vant hun den norske finalen i Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse, og har siden sunget opera og konserter i Norge og utlandet.

Håkon Kornstad er mest kjent for sine egne populære og svært kritikerroste prosjekter, der han blander opera med jazz og improvisasjonsmusikk, enten i egne ensembler eller i samarbeid med anerkjente orkestre over hele Europa. Han er også et av våre største operatalenter, og i 2019 er han profilert artist ved Kirsten Flagstadfestivalen, og skal synge Ferrando i Mozarts Così fan tutte under Oslo operafestival. Håkon studerte ved Operahøgskolen i 2011-2014.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Trykk på den grønne knappen med «kjøp billett» til venstre på denne siden.
Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på «bestill varen».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller telefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende oss en e-post til: info@operatilfolket.no

Image