Image
Image
søndag 21. mai 2023
, kl 18:00

Mens vi venter på Godot

Det Ukjente Teateret presenterer «Mens vi venter på Godot» av Samuel Becket, et absurdistisk teaterstykke i to akter som har fått en stor fornyet relevans. Stykket handler om menneskets evige venting på noe bedre, enten det er frelse, lykke eller en annen form for oppfyllelse. Det kan også tolkes som en kritikk av menneskers evige venting på at noen andre skal løse deres problemer, i stedet for å ta ansvar for sine egne liv. 

«Mens vi venter på Godot» er et av de mest kjente og innflytelsesrike teaterstykkene fra det 20. århundre. Stykket, skrevet av Samuel Beckett, ble første gang oppført i 1953 og har siden vært vist verden over. Handlingen i stykket følger to omstreifere, Vladimir og Estragon som venter på en person ved navn Godot. Er ventingen over og vil de finne sin frelse?

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før konserten konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image