Image
Image
lørdag 22. oktober 2022
, kl 19:00

Barokkensemblet Nære Oslo415

Barokkensemblet Oslo415 er på sitt tredje år, de fantastiske instrumentalistene får virkelig vist seg frem her og du får her en mulighet til å møte musikerne på nært. Programmet presenteres av hver enkelt av musikerne i ensemblet og spenner fra den mest briljante engelske musikken, til fyrrig italiensk ekstravaganse, og det såre norske/skandinaviske. Blandingen av musikken blir som et vindu til de forskjellige stilartene av tidligmusikk i Europa hvor de ulike musikerne har sine røtter. Dette blir en personlig konsert hvor du får lære kjenne musikerne bedre og stille de spørsmål du måtte sitte på.

Medvirkende

Mark Bennett, trompet
Maria Ines Zanovello, fiolin
Ingrid Økland, fiolin/bratsj
Gunnar Hauge, cello
Fredrik Blikeng, bass
Jadran Duncumb, lutt

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image