Image
Image
onsdag 7. juni 2023
, kl 20:00

NMK konsertserie: Pieces of Presence – Composers Performing

Velkommen til konserten “Pieces of Presence – Composers Performing”! Du møter seks komponister som går på scenen som soloutøvere i egne verk der de selv er både skaper og utøver:
JOSH SPEAR ◆ SARAH-JANE SUMMERS ◆ THOMAS BERGSTEN ◆ ASTRID SOLBERG ◆ JOHN ANDREW WILHITE-HANNSIDAL ◆ MARTE RØYENG
Hva skjer når “hjernen bak” blir kroppen i front? Forandres relasjonen mellom utøveren, publikummet og verket, når de som opplever musikken vet at komponisten er tilstede, ikke bare i salen som passiv tilskuer, men som den performative kroppen på scenen?
Vi dedikerer en hel konsert til fenomenet komponist-utøver, og blir vitne til et bredt spekter av musikalske uttrykksformer der det dukker opp instrumenter, kropper i bevegelse, live video, håndstyrte dukker, fortellinger og objekter. Vi kjører i gang klokka 20.00 på Gamle Raadhus Scene og du er varmt velkommen!

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp 30 min. før forestilling, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image