Image
Image
søndag 25. juni 2023
, kl 19:00

Opera extravaganza

På denne konserten får publikum oppleve utdrag fra scener i kjente operaer som Tosca,  La bohème , Die Zauberflöte, Le nozze di Figaro , La Gioconda , Norma , L’italiana in Algeri, Il Barbiere di Siviglia, L’Elisir d’amore, Don Pasquale,  I Capuleti i Montecchi, La traviata og Nabucco presentert av deltakerne som har vært med på masterclass med Elizabeth Norberg-Schulz og Matthew Marriott på Hamar.

Medvirkende

Regissør Federico Mottica
Sangere fra den niende International Voice Masterclass
Konferansierer Matthew Marriott and Elizabeth Norberg-Schulz
Matthew Marriott / Elizabeth Norberg Schulz, ledere masterclass
Salvatore Scinaldi, vokal coach / akkompagnatør
Raymond Hughes, vokal coach / akkompagnatør
Federica Faldetta. coach i italiensk
Goedele Taveirne, akkompagnatør
Matteo Saverio Grasso, akkompagnatør

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image