Image
Image
torsdag 1. desember 2022
, kl 11:30

Opera for barna – I gudenes rike

Bli med ut på en reise til de norrøne gudenes rike! Mimes visdomsbrønn, kilden til Odins visdom, er plutselig gått tom! Sammen må vi ut og lete etter de gjenstander som kan fylle brønnen igjen på magisk vis. På veien får vi hjelp av de mest sentrale karakterene i Åsgard!

Medvirkende

  • Ida Gudim, sopran
  • Jørgen Magnus Haslum, baryton
  • Eirik Haug Stømner, klaver

Konsept og regi av Ida Gudim, produsert for Opera til folket. 

Varighet ca. 40 minutter uten pause. Passer best for barn fra tre år og oppover.

Forestillingen er støttet av OBOS og Kulturrådet.

Billetter

Kr 50,-

NB! Barnehager og skoler  kommer gratis inn! Meld dere på ved å sende en mail til info@operatilfolket.no
Har du spørsmål, ring Gjøril Songvoll på 95232401

Adresse

Gamle Munch
Tøyengata 53

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image