Image
Image
søndag 9. juni 2024
, kl 13:00

Barneforestilling: Mozart som barn

En forteller-forestilling for barn med pianomusikk av Wolfgang Amadeus Mozart.

Haakon Strøm forteller og spiller roller, mens Margrit Honecker spiller Mozarts musikk.

I forestillingen opplever ikke barnepublikummet bare musikken til en av verdens største komponister; de får også en innblikk i hans liv og ikke minst være med på den store reisen rundt i Europa. En reise familien Mozart la ut på sammen, med mange eventyr.

Vi forteller også om livet på 1800-tallet, hvorfor de hadde parykk, at de skrev med blekk og fjærpenn og hadde levende lys. De hadde ikke telefon eller ipad, ikke bil, de skrev brev og reiste med hest og vogn.

Barnepublikummet får høre om hunden Pimperl, og hva som skjedde da Mozart ble invitert til Kongen og Dronningen av Frankrike.

Lenke til trailer Mozart som barn

Medvirkende

  • Haakon Strøm, forteller/skuespiller
  • Margrit Honecker, klaver

Idé og manus Margrit Honecker og Haakon Strøm
Foto: Olin Maria Yri

Varighet ca. 40 minutter uten pause. Passer best for barn fra 4 år og oppover.

Forestillingen er støttet av Kulturdirektoratet.

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Det er mye som koster penger for tiden, så hvis det er noen familier som synes det er vanskelig å prioritere å gå på opera nå, send oss en mail til info@operatilfolket.no så har vi noen fribilletter på lur.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det koster bare kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din eller gi den til en venn. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image