Image
Image
søndag 24. juni 2018
, kl 13:00

Opera i BAKgården: Kjærlighet – rå og ekte!

Helt siden 2012 har vi bragt opera til folket i BAKgården i Sandvika. Dette er et samarbeid vi virkelig setter pris på. Med fulle «hus» og stormende jubel fortsetter vi i 2018 med nye konserter med noen av landets beste operasangere og pianister. Vi anbefaler folk utenfor Sandvika å ta seg en søndagstur til BAKgården. Det er som å komme til syden når du kommer inn i den ultrakoselige BAKgården som ledes av Tonje Spjøtvold. Det er også mange andre konserter der i sommerhalvåret. Nydelig mat og drikke kan nytes under konsertene og det er alltid topp stemning.

Om konserten

Kjærlighet utgjør selve grunnmuren i opera! Hva kunne engasjert mer enn nettopp dramatiske kjærlighetshistorier der to sjeler er dampende forelsket – der hele kosmos skjelver når vi følger med på om de får hverandre – eller ei!
Og selvsagt er det tenoren og sopranen det handler om! Våre øyne og ører er rettet mot dem, vi drømmer med dem og sitter aller fremst på stolen med sitrende hjerte! Det er bare å forberede seg på smektende duetter og arier fra operaens veldige rike!

Medvirkende

Stina Levvel, sopran

Espen Solsbak, tenor

Dorina Komani, piano

kart

Ny spennende hjemmeside for deg som liker klassisk musikk
Følg Opera til folket på den nye hjemmesiden til KlassiskMusikk

Image