Image
Image
torsdag 3. november 2022
, kl 15:45

Operaperler: Veien til frihet

Vi gleder oss til å se deg torsdag 3.11.2022 (kl 15.45) og fredag 4.11.2022 (kl 19.00). Det er forskjellige repertoarer og solister på de to konsertene.

Publikum får høre kjente og kjære arier med solister og et  internasjonalt vokalansamble bestående av sangere fra Polen, Norge, Litauen, Ukraina, Kina, Kosovo og Tyskland.

Konserten er et samarbeid mellom SANG OVER GRENSER, International Monika Swarowowska-Walawska competition og Opera til folket.

Medvirkende

MAKSYMYLIAN ŻELAZNY, dirigent
OKSANA MYRONCHUK, vokal
ADAM TOMASZEWSKI, vokal
MONIKA ŚWIOSTEK, vokal
JULIA FERCHO, vokal
KRZYSZTOF AURELIUSZ ŁUCZYŃSKI, vokal
NATALIA HYDZ, vokal
MAGNAR TRONSMOEN, vokal
SYLWIA WNUK, vokal
YILIN ZHANG, vokal
MAGDALENA HALABA, vokal
ARIADNA LADDY, vokal
PIOTR ŁOBODZIŃSKI, vokal
KATARZYNA MANDLA, vokal
JUSTYNA SKOWRONEK, gitar
TATIANA SCHVETS, klaver
OLEH PETRENKO, klaver

SANG OVER GRENSER  er en innovativ ideell idé. Vårt hovedmål er å koble profesjonelle artister fra verdens operascener med amatører for å vise at alle som elsker musikk og sang  kan gjøre det uavhengig av nasjonalitet, språk eller utdanning. Skaperen og opphavsmannen til ideen om International Vocal Integrations (Sang Over Grenser) er kunstnerisk leder Krzysztof Aureliusz Łuczyński, tenor ved Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sang Over Grenser er et resultat av
samarbeid mellom uavhengige foreninger, den Polsk-Norske Kulturforeningen Samhold, under ledelse av Krzysztof Aureliusz Łuczyński og Dorota Leszczyńska-Danek og Foreningen, Scena Kultury Wokalnej, under ledelse av Justyna Skowronek.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image