Image
Image
onsdag 23. november 2016
, kl 19:00

Operapub på Cafe Amsterdam 23. november

Etter en meget vellykket første sesong, inviterer Cafe Amsterdam igjen til Operapub hver onsdag i samarbeid med Opera til folket. Vi lover høy glamourfaktor, lange kjoler og bling bling. Død, sjalusi og mord blir det sikkert også.

Her har du muligheten til å høre noen av Norges beste operasangere fremføre varierte og magiske operaarier og duetter i et folkelig og avslappet miljø. Du skal ikke se bort fra at det også kan bli litt musikal og operette.

Dette er et spennende prosjekt som vil bringe nye og gamle gjester sammen og ikke minst berike publikums forståelse av opera. Alle er velkomne, både operaelskere og nysgjerrige sjeler som aldri før har hørt opera live (det er best live!). Cafe Amsterdam har også masse godt å by på, både av mat og drikke.

Facebook

Medvirkende

  • Hanne Korsbrekke Askeland, sopran
  • Knut Kristian Mohn, tenor
  • Andrea Secchi, klaver

Adresse

Kristian Augusts gate 12 (rundt hjørnet for Nasjonalgalleriet, rett ved Tullinløkka).

Ankomst: Alle T-baner til Nationaltheatret stasjon. Trikk 11, 17 og 18 til Tinghuset holdeplass eller 12, 13 og 19 til Nationaltheateret holdeplass.
Busser i Oslo til Rådhusetholdeplass. Busser Akershus (Asker og Bærum) til Natinoltheateret holdeplass (tidl. Frederiksgate holdeplass).

Kart

Image