Image
Image
onsdag 2. september 2020
, kl 19:00

Operapub på Røverstaden 2. september

Vi fortsetter med sesong tre av Operapub på Røverstaden hver onsdager kl 19.00 (ikke i høstferien).
Her kan du få noe godt i glasset mens du hører vakker sang, høye toner og smektende melodier.
Opera er ikke noe for meg, tenker kanskje du? Vel vi utfordrer deg til å ta en tur og prøve, det kan være du blir positivt overrasket.
Du må betale via en app og det er ikke mulig å bestille bord å forhånd.

Fri entré.

Covid 19
Pga. Covid 19 synger vi på en flott utescene med festivalstemning utenfor hovedinngangen til Oslo konserthus denne onsdagen.
Vi må også minne om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.

Har dere spørsmål, ring daglig leder i Opera til folket Gjøril Songvoll på mobil: 95232401 eller send en mail til info@operatilfolket.no

Medvirkende
Ingegjerd Bagøien Moe, sopran
Rolf Sostmann, tenor
Dorina Komani, pianoAdresse
Munkedamsveien 14 (utenfor hovedinngangen til Oslo konserthus. Røverstaden har inngang under konserthuset, men vi oppgir denne adressen).


PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no