Image
Image
lørdag 14. september 2019
, kl 13:00

Oslo Operafestival – Bastian og Bastienne

Mozart skrev syngespillet «Bastian og Bastienne» da han var bare 12 år. Mozarts verk var en parodi på det populære syngespillet  «Le devin du village» («Landsbyens spåmann») komponert av Jean-Jaques Rosseau.
Bastian og Bastienne er begge redde for at den andre ikke er trofast. Bastienne tror at Bastian vil forlate henne for en flørt, men kanskje flørter de litt begge to..? De søker hver for seg hjelp hos Colas, landsbyens spåmann. I denne oppsetningen er vi ikke lenger på 1700-tallets franske landsbygd, men i Paris 2019: Spåmannen Colas er blitt en sjarmerende yogatrener på Paris’ hippeste yogastudio, og nyforlovede Bastian og Bastienne sliter med å stole på hverandre. Bastian liker ofte å gå ut i Paris’ yrende natteliv for en drink eller tre, mens Bastienne ikke synes hun får den oppmerksomheten hun fortjener. Vil kjærligheten mellom de to seire, eller vil den gå helt ville veier? Opplev Mozarts sprelske komedie med noe av komponistens mest yndige musikk.
Medvirkende
Emil Duncumb, musikalsk ledelse
Eira Huse, regi
Bastienne: Darya Katyba, sopran
Bastian: Eira Huse, mezzosopran
Colas:  Carl-Christian Kure, baryton

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

Bruksanvisning for billettbestilling:

Trykk på den grønne knappen med «kjøp billett» til venstre på denne siden.
Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på «bestill varen».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller mobiltelefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i Publikung som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via denne lenken

Image