Image
Image
torsdag 29. oktober 2020
, kl 19:00

Cabaretkveld (Oslo Operafestival)

Velkommen til en konsert i den gode, gamle cabaretstilen! Cabaret var et lite, intimt sted man ble underholdt med musikk, kanskje litt dans og lyrikk mens man spiste og drakk. Et fint alternativ til den vanlige puben eller teateret, siden det var kjent for å være litt mer alternativt, litt mindre stivt og mere ”voksent”.

Her opplevde man litt mørkt, litt lyst, litt salt, litt søtt, mye lengsel, litt drama, masse underholding, dyp lidenskap og ikke minst en god dose galgehumor.

Kom og hør Cabaret krydret med utøverens bakgrunn i opera. Det blir sanger på engelsk, tysk og fransk. Vi skal gjenskape den intime følesen tidligere cabaret-show har vært kjent og elsket for. Med musikk av William Bolcom, Kurt Weill og ikke minst Arnold Schönbergs ”Brettl Lieder”.

Vel møtt!

Covid-19

På grunn av Covid-19 åpner dørene og baren 30 minutter før forestilling. Dette fordi vi ikke har plass til 50 personer i baren på en gang og vi ønsker også å begrense tiden publikum er i huset. Vi må også minne om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.

Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95232401

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

PROGRAM

Schoenberg Brettl Lieder
Galathee
Gigerlette
Der genügsame Liebhaber
Einfältiges Lied
Jedem das Seine
Arie aus dem Spiegel von Arkadien

Kurt Weill
Nanna’s Lied
Compleinte de la Seine
Youkali
Und was bekam des Soldaten Weib
Je ne t’aime pas

William Bolcom
Black Max
George
Toothbrush time
Amorolga

Image