Image
Image
mandag 10. september 2018
, kl 18:00

Oslo Operafestival – Jonas Kaufmann på Gimle kino

Jonas Kaufmann er en av verdens største og mest kjente tenorer! I sommer holder han konsert i Berlin, og denne spilles inn slik at man får muligheten verden rundt til å oppleve en herlig blanding av kjente sanger fra operaens verden og hans album, Dolce Vita. Dette er en konsert å se på det store lerretet!

Se konserten på Gimle kino mandag 10. september kl. 18:00.

Adresse

Bygdøy allé 39

Kart

Billetter

400,- bestilles via Gimle kino

Om Jonas Kaufmann

Den tyske tenoren Jonas Kaufmann er svært kjent innenfor opera i roller som Don José i Carmen, Cavardossi i Tosca, Maurizio i Adriana Lecouvreur og tittelrollen i Don Carlos. Jonas Kaufmann har de siste årene vært medvirkende i flere av Royal Opera House og Metropolitans forestillinger, og The New York Times beskriver ham som «en kassasuksess, og den viktigste og mest allsidige tenoren i sin generasjon!?

Kaufmann har vært en aktiv operasanger helt siden 1994 og har gjestet scener i Hamburg, Chicago, Paris, London og New York for å nevne noen. Albumet Dolce Vita ble sluppet i 2016 og er en hyllest til italiensk musikk – deriblant låten Parla Piu Piano som er mest kjent som låten fra Gudfaren.

Image