Image
Image
tirsdag 20. september 2022
, kl 19:00

Oslo Operafestival – Live Tuesdays: Opera Edition

Folk og historier – hos Grønland Boulebar!

Alt fra Amerikanske underholdere til Japanske kirsebærblomster, herlige historier er rundt oss hele tiden. Denne kvelden gir vi dere en en musikalsk vandring via humor, natur og fortellinger som vekker bilder fra fjern og nær.

‘Live Tuesdays’ er et NYTT konsept hos Grønland Boulebar & Spiseri der vi skaper show, stemning, latter og liv – midt på Grønlandsleiret i samarbeid med produsent Songvoll/Opera til folket!  Forskjellige temaer og artister hver gang gjør at ‘Live Tuesdays’ blir unikt og noe du ikke vil gå glipp av.

Denne spektakulære kvelden hos Grønland Boulebar har vi med oss Lasse Økland! Han skal nemlig lede oss gjennom kvelden med sin herlige humor, sammen med Maria Bue Kessel på piano og Dagfinn Theodor Ingebrigtsen Holte på perkusjon.

Det blir en stemningsfylt kveld med mat, drikke og musikk! Vi gleder oss til å fylle baren med et unikt show – og vi ønsker alle (fra 20 år og oppover) velkommen!

Grønland Boule Bar holder åpent mellom kl. 15:00 – 00:00. Musikerne spiller mellom 19:00 og 21:00.

Ses vi? Book ditt bord her

Medvirkende

Lasse Økland, vokal
Maria Bue Kessel, piano
Dagfinn Theodor Ingebrigtsen Holte, perkusjon

Billetter

Fri entré

Adresse

Grønlandsleiret 27

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image