Image
Image
fredag 24. september 2021
, kl 19:00

Oslo Operafestival OPERAFEST FOR ALLE

Oslo Operafestival vil gjerne bruke mange forskjellige lokaler i byen vår. I år er vi for første gang i den vakre salen i Nynorskens hus (gamle BUL-salen rett ved siden av Oslo Nye teater). Her byr vi på operakveld med feststemning og bravorop. Det blir lange kjoler, høye toner, gråt og tenners gnissel på ekte operavis. Utdrag fra Rigoletto, Te deum fra Tosca og mye mer.

Varighet ca. 1 time og 15 minutter uten pause.

Medvirkende

Désirée Baraula
Jørgen Backer
Frøy Hovland Holtbak
Simen Bredesen
Olga Jørgensen, klaver

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Vær snill å registrere samme navn på alle billettene.

Adresse

Nynorskens hus
Rosenkrantz’ gate 8

Kart

Covid-19

Vi må be om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Det er påbudt å bruke antibac og viktig å holde avstand. Ellers følger vi til enhver tid alle restriksjoner og regler som gjelder.

 

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

 

Image