Image
Image
tirsdag 3. oktober 2017
, kl 19:00

Oslo Operafestival – Musikalsk foredrag med Knut Skram

Vi anbefaler å forhåndskjøpe billetter. Dette vil medføre et lite tillegg på kr 20 i billettgebyr til TicketCo. Det lønner seg å komme tidlig for å reservere dersom man vil ha en god plass. Dørene og baren åpner kl 18.00. Det er også mulig å kjøpe billetter ved inngangen. Det fortrekkes at det betales med kort.

Billetter

Billetter selges via TicketCo (klikk på «kjøp billett» til venstre på siden) og ved inngangen 30 min. før forestilling. Vi foretrekker at det betales med kort.

Adresse

Christiania Torv 1, Oslo
(Vi holder til i Gamle Raadhus som er det oransje huset på høyre hånd når du står med ryggen til statuen av Hansken på Christaiana Torv i Rådhusgaten).

Kart

Dagens program

“Papageno møter den Flyvende Hollender”. Knut Skram kåserer og spiller utdrag fra egne innspillinger.

Knut Skram er en av vår tids fremste norske operasangere. Han har vært en bærende kraft ved DNO i mange år, men har også hatt en flott karriere i Skandinavia, Tyskland, Frankrike, England, Spania, Italia, Russland, Israel, Japan, Libya, Argentina, USA, Canada og Sør-Afrika. Han har vært en mye benyttet festivalsanger, og hele ni sesonger var han å finne i Glyndebourne. Rollelisten hans omfatter mer enn 50 partier. Han beskrives som «en virtuos Mozart/Rossini-baryton, suveren Verdi/Puccini-tolker og som en betydelig Wagner- og Strauss interpret». I tillegg er han også en fremragende romansetolker. Knut Skram har hatt mange offentlige verv, vært et flittig benyttet jurymedlem og har mottatt flere priser. Han er utnevnt til ridder av St. Olavs Orden og han er Stormester i Kunstnerforeningen.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på «kjøp billett».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller telefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, send oss en e-post til: info@operatilfolket.no 

Ny spennende hjemmeside for deg som liker klassisk musikk
Følg Opera til folket på den nye hjemmesiden til KlassiskMusikk

 

Image